Om oss

Roar Jakobsen startet i kalesjebransjen i 2005. Har siden den gang vært med på å designe kalesjer til mange forskjellige båter. Når det er produsenter og privatkunder som ønsker ett nytt design på kalesjen sin så er det RHJ AS som løser dette.

Lager med ruller av markisestoff

Roar Jakobsen startet høsten 2011 sitt eget firma RHJ AS, RHJ AS har i dag 10 fast ansatte pluss innleide i sesong, dette gjør at vi er meget tilpasningsdyktige i markedet.

RHJ AS har de siste årene vært den største forhandleren til REX markiser og ledende innen kalesjeproduksjon og spasialsøm.

RHJ AS er ett firma i vekst og har vært gaselle bedrift i 2016, vi ønsker å tilpasse oss markedet og leverer i dag også mye Zipp screen og innvendige produkter som Plissè og Duette. Våre montører har lang erfaring i bransjen.

RHJ AS spesialsyr kalesjer til alle type båter her kan du velge nye bøyler både i aluminium og rustfritt. Trekker om innredninger, har og egen broderingsmaskin for brodering av logo eller navn på båten.

Ansatte
År i bransjen

Ansatte

Roar Jakobsen

Einar Sande

Leif Haugom

Vidar Jakobsen

Stolt sponsor

Båt med RHJ logo på seiltrekket

NORSteam

RHJ AS har sponset NORSteam med nytt bomtrekk, telt og flaskeholdere.

Rød bil som drifter med RHJ logo på framskjermen.

Tor-Anders Ringnes

RHJ AS sponser Tor-Anders Ringnes!

Hvit bil som drifter, har RHJ logo på bilen

Team Slåttland

RHJ AS sponser Team Slåttland med nytt trekk og presenninger til drifting.

Hånballag

Håndballjentene

RHJ AS sponset håndballjentene i Sørlandscupen som de selvsagt vant hele cupen! RHJ AS sponser også Rakkestadhallene AS.

Gratis befaring i hele Østfold

Ta kontakt for gode tilbud på REX markiser, Zip-screen og Plissè/Duette.