Om oss

Hjem » Om oss
Roar Jakobsen startet i kalesjebransjen i 2005. Har siden den gang vært med på å designe kalesjer til mange forskjellige båter. Når det er produsenter og privatkunder som ønsker ett nytt design på kalesjen sin så er det RHJ AS som løser dette.

omoss1

Roar Jakobsen startet høsten 2011 sitt eget firma RHJ AS, RHJ AS har i dag 10 fast ansatte pluss innleide i sesong, dette gjør at vi er meget tilpasningsdyktige i markedet.

RHJ AS har de siste årene vært den største forhandleren til REX markiser og ledende innen kalesjeproduksjon og spasialsøm.

RHJ AS er ett firma i vekst og har vært gaselle bedrift i 2016, vi ønsker å tilpasse oss markedet og leverer i dag også mye Zipp screen og innvendige produkter som Plissè og Duette. Våre montører har lang erfaring i bransjen.

RHJ AS spesialsyr kalesjer til alle type båter her kan du velge nye bøyler både i aluminium og rustfritt. Trekker om innredninger, har og egen broderingsmaskin for brodering av logo eller navn på båten.

omoss2

Samarbeidspartnere

Rex Markiser, Vema Produkter AS, Omega Persienner, Båt-Holm AS, Ravns Garage AS, Isabella AS, Haby AS, Weinor, Lady AS, Tundra AS, Markilux, Sunbrella, Fuglevik Båtservice AS, SMT Norge AS, Rundt Huset AS, Consol AS